dobře že to pasuje. já si jednou dala na nějaký neidentifikovatelný bolák na noze náplast na kuří oko, a když to nezbíralo, zjistila jsem, že to kuří oko nebylo. ale tady to bude určitě lepší. já tomu alsepoň věřím.
25.11.2008 21:01:00 | Já Esther Ruth