O STUDNĚ
Anotace: - Oáza v poušti . . . -
Sbírka:
Oáza
o
snad bych měl napsat
p r o m i ň t e !
ale namísto toho mlčím
a dívám se do nebe
stejně slyšíte jen to
co slyšet chcete
stejně vidíte jen to
co vidět chcete
stejně myslíte jen na to
o čem stejně už dávno dobře víte
že jde o přelud . . .
o fata morgánu
kterou si pěstujete uvnitř sebe
namísto abyste se dobře postarali
o Vaši pouštní studnu
vprostřed oázy
kterou zvolna zasypává písek
takže budete brzy bez vody
a nakonec z Vás zbudou jen vybělené kosti
někde u cesty pod přesypem . . .
tak prosím
p r o m i ň t e !
°
Přečteno 357x
Tipy 18
Poslední tipující: fialová, lavec, Holis, vapiti, Myrja, Psavec, Mbonita, Tacca, spare, Lucie Teru, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)