Zahradní dívka
Anotace: Tato tvorba je expermentální. Sám autor ji nazval "toulenová tvorba". :o)
*****************************
Akáty kvetou, když zapadá luna.
Násilně opylované noční rosou,
když plížíš se kolem jako kuna,
když brouzdáš mechem,
svou nohou bosou.
Dokonalá podívaná,
když plaveš v zahradním jezírku.
Dokonalá podívaná !
Když umýváš si mezírku.
Pak sušíš své svůdné tělo,
před zraky chtivých zvědavců,
co hledí přes plot skulinou,
s výrazem polních hlodavců.
Jen mi lásko řekni,
proč stojíš na cizí zahradě ?
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: Mannon, B.a.r.b.a.r, Holis, amores peros, Psavec, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (2)