P T Á K
Anotace: ...není o ptácích,je o květnu,taková jarní v listopadu.
*
Bylo to nádherné
v májovém dešti
já se tam čvachtala
lapala štěstí
Ty sis mne vysadil
do větví stromů
ukázal na hvězdy
“malý” vůz k tomu
“
Polibkem vysáls´
úsměv mi na rty
ruces´ mi podal
a svými nehty
v sebes´ mě vtáh
“
Pak jsi mě upustil
vybral mi stesk
před stínem nevěsty
letěl sis kdes
Ptáku
*
Přečteno 316x
Tipy 40
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Verule, jita.1965, Holis, snupicek, Manon.H, Psavec, PetTulak, Myrja, F50.8, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)