Co na tom sejde, kam hmota přijde? Hrob nebo mohyla, základ je mrtvola.
Tak či tak mě tvé veršíky přiměly k přemýšlení a vůbec né o smrti. A to je dobře.
P.S.: Ani hrob, ani mohyla, ale rozptylová loučka :-))
26.11.2008 21:38:00 | F50.8
Takové..přízemní :-) Já, když přede mnou někdo mluví o smrti, si vybavím ne hrob nebo mohylu, ale vesmír a jiné světy!
Objasněte mi, prosím někdo, jaký je rozdíl mezi hrobem a mohylou...
26.11.2008 17:24:00 | Chancer
Byla bílá jedna víla,co by ráda v noci u mohyly vyla a že byla celá bílá,se sněhem se překryla a proto výti nebyla moc moci v bílé noci!:o))
26.11.2008 12:42:00 | střelkyně1