Terapií...
usedl jsem
na taburet
se střapci cností
sestřička v čepci
cudností
za zády
já se opřel o vnady
její
ruce
pohladily
něžně
kolem krku
se ovinula
k namoženému
srdečnímu svalu
do ucha
zašeptala
o drakovi
co provokoval
šarmem
laskavostí
já se usmál
a přitom úpěl
bolestí
zlomeného
žebra
proletář
na scestí
otočen
v revoltu
ponořen
do dekoltu
tajných
výstředností...
Přečteno 355x
Tipy 40
Poslední tipující: pejrak, Holis, Manon.H, Myrja, jita.1965, spare, Churry, saddova, střelkyně1, hanele m., ...
Komentáře (14)
Komentujících (13)