Zpověď padlého anděla
Anotace: jsou věci, co se nedělaj
Chtěla jsem na věky tvé jméno chválit,
jsem ovšem temnota, je čas se vzdálit.
Chtěla jsem toho moc, teď nechci nic,
s výdechem nadějí mých černých plic.
Únava, zklamání, zas na mě padá,
nicotu nevnímám, bolí má zrada.
Útěk mě provází v životě stále,
zůstává otázkou, co bude dále?
Přečteno 336x
Tipy 25
Poslední tipující: fuu, jedam, Bíša, denebrin, Holis, vodnař, Psavec, NikitaNikaT., enigman, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)