5,5l
Mohl bych vykoupit lékárny
a uprosit všechny červené
kříže
o 5,5l mladší krve
natolik čerstvé
abych
mohl další chvilku
předstírat pod domem v dešti
v zaparkovaném autě
zatímco ONY budou
ulehat v křídově bílé kůži
popsané brailovým písmem
na každém místě mého
posledního doteku
Ale
jak moc musím mlčet
abych se překřičel zevnitř
neví nikdo
Přečteno 296x
Tipy 32
Poslední tipující: Marcella, STIMPRE, JardaCH, Bíša, Holis, Triffid Kolbe, oakbark, Lota, Myrja, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)