Anotace: Na pracovním úřadě, po schodech jdu nahoru, v neveselé náladě, vyzvednout si podporu...
Ano, po rekvalifikaci ze sekery na stříkačku s kaliem má kat za oceánem definitivu jistou, doporučuji Texas, tam jsou kati v oblibě.
29.11.2008 23:44:00 | Tygropes
Mbonita to vystihla... mno, tak katův šleh nebyl, vařila jsem jsem francouzské brambory. :o)
26.11.2008 17:32:00 | NikitaNikaT.