Co tě nezabije, to tě potěší?..
Anotace: Malý příspšvek k M.D.CH. (mezinárodnímu dni chorob)...
Dostal jsem z protekce
poruchu erekce
nic mě to nestálo
prý je to na stálo...
----------------------
Plyn plynule plyne plynovodem
evropou zas ropa ropovodem
do trubice moč má močovodem
plynule však neplyne
urolog mne nemine...
-----------------------
Mít staré klouby
to je nahouby
pořiďte si nové
lesklé ocelové...
Přečteno 318x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Tomáš Marný, jedam, Psavec, Myrja, Jin, Paulín, Tacca, Churry, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)