Děkuji
Anotace: Pro brášku a kamaráda
Vždy,když jsem smutný a sám,
tebe na blízku mám.
Jsem za to rád,
že jsi můj kamarád.
Jsem rád,že můj bráška jsi,
v životě i na věčnosti.
Za to vše ti děkuji
a taky ti slibuji-
až budeš potřebovat pomocnou ruku,
podáum ti jí a budu stát po tvém boku.
Přečteno 616x
Tipy 4
Poslední tipující: Lecco, Modrý Anděl, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)