Anotace: Nechci už stát v týhle mašinérii...
Co na tohle říct. Že je svět růžový, když ho tak chceš vidět? To by bylo trošku moc lživě přesládlé.
Co píšeš, podobá se skutečnosti...
Ale není v silách jednoho člověka aby takovou tíhu unesl. Přes všechny snahy a reformy měnit svět - stejně se nakonec zjistí, že každý musí začít sám u sebe. Protože tak jsme na zem přišli, a stojíme tu, každý sám za sebe.
Třeba tím, že budu dělat to, co vytváří lepší hodnoty, povede to k lepšímu světu.
Roboti ovšem píšou BLE...chmm, tak nevim...:-D
26.11.2008 20:50:00 | Isobel