Staří známí
Dnes mě zase přepadli.
Jsou to staří známí.
Radost a Smích.
Vesele se tomu směju.
Známé firmy.
Potěší, roztančí
koutky úst do úsměvu.
Srdečně se směji tomu,
co Ti dva vymyslí.
Musím končit,
protože se nechám
přepadnout znovu.
Přečteno 367x
Tipy 14
Poslední tipující: čertíček, Kapka, jedam, Květa, BARBYE, Bíša, excited, Holis, Mbonita, Kubino 2, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)