Deštivý den
Anotace: ;-) :-D Zase :-D
DEŠTIVÝ DEN
Prší
Chodím po ulicích, není ani živáčka
Potkáš tu zas nějakého nováčka.
Prší
Kapky stékají a jedna se se druhou pojí
Copak asi dělají s tou kráskou jen mojí?
Prší
Jedu autem a jsem moc rád
Déšť si pleská do autostrád
a prší.
Prší
Jako lidé kapky netečné jsou
Lidé jako bezduší po ulicích jdou.
Prší
V restauraci se zastavím
Jako autobus já nestavím
Až potkám tu krásku, co vlasy má tak krásné
To tak není, že i deštěm oheň lásky hasne.
Chtěl bych Ti na zamlžená okna Tvé jméno psát
Sto známých čísel volat a jako vysavač Tě sát
Však jen jedno číslo na Tebe je správné.
A prší.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Leonkaaa
Komentáře (1)
Komentujících (1)