čas sa sype ...
=================/
=================/ Už
#= . . . . . . . . . . . .=# zajtra
# =. . . . . . . . . . . = # budeš mať
# .= čas . . . . . . .= .# 62 rokov a 34
#. .= sa . . . . . . =. .# z toho som tvojou.
# . .= sype . . . .=. . # Mám to šťastie z tvojho
#. . .= . a . . . .=. . . # jadierka byť dcérou v tomto
# . . .= . ni . . =. . . .# svete a živote, a tak by som Ti
# . . . =. . - . =. . . . # chcela zavinšovať, krásné veci popriať,
#. . . . = . . . = . . . .# však čo naozaj chceš, o to si sám musíš tam
# . . . = . - . .= . . . .# hore svoje modlitby pokorné potichu poslať.
#. . . = kto . . .=. . . # Si tu dlhšie než ja, tak vieš už ako na to. Aj
# . . = nevie . . .= . . # že, čo si želáš sa Ti aj ozaj splní, preto prosím
# . .= koľko zr- . . .= .# buď s tým prianím opatrný. Ocko môj vedz,
#. .= niek piesku . . =.# mám Ťa rada, a viem, že i Ty mňa máš veľmi
# = mu ešte ostalo . =# rád, však ak by som si mohla i ja niečo priať,
=================/ aspoň raz by som chcela i z Tvojich úst
=================/ počuť: Dcéra moja, mam Ťa rád.
Přečteno 531x
Tipy 53
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ped111ro, Triffid Kolbe, atty, Agniezka, Petbab, WhiteSkull, Iva Borecká, jedam, Heda, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)