Zledovatí teplo a mráz je, kde dřív hřálo.
Jen kost bez kousku masa - víc nezůstalo..
01.12.2008 20:12:00 | Šerpík 1
však básník..má tu moc...
v den přerýmovat noc..
ve zlato změnit klišé
dát za uši i pýše..
to vše a mnohem více..
když hoří můzy svíce
a světlo do tmy náhle padá z výše..
pak básník svojí duší píše.. .o)
27.11.2008 20:34:00 | Bean
ST! a opravdu smekám, krásné a pocitové dílko, dobře pohráno se slůvky, skvělé obraty.
26.11.2008 21:58:00 | NikitaNikaT.
To pýcha boří lagricový most
slepený cizoložnou směsí,
zde slova nezvaný jsou host
a hlubina, co pádem děsí
křídla,jež neurvala nic,
moudrosti ač smetla dost
z počmáraných učebnic
kde ebonit třel liščí chvost,
bez křídel zaskřípej perem
básníku, iluzí prost
a verše skládej s leporelem
či dohryzej tu bídnou kost
***
Jiří senior
26.11.2008 21:51:00 | j.c.