Nepochopila som pointu...ale dobre zaujímavo napísané...držím palce ďalej...-))
04.12.2008 21:44:00 | Mišiačik
->Eleana... ne vždycky je ta střední cesta viditelná, někdy se prostě musíme rozhodnou, jestli vpravo nebo vlevo... - tak jako v tom lese... Ty víš, jak to myslím...
01.12.2008 22:09:00 | Denael
->Eleana... ne vždycky je ta střední cesta viditelná, někdy se prostě musíme rozhodnou, jestli vpravo nebo vlevo... - tak jako v tom lese... Ty víš, jak to myslím...
01.12.2008 22:09:00 | Denael