Noci s tebou
Anotace: věnováno Markétce
Šípková Růženko s pobledlými víčky,
Sněhurko ze všech nejkrásnější,
svůdná nejen při svitu svíčky,
hvězdičko na nebi nejjasnější,
když oči smyslně mhouříš,
představím si tě v rouchu Evině,
jak divoká šelma po mně skočíš
a přitom tváříš se tak nevinně,
pak plujeme na vlnách noci,
naše těla v jedno splývají
a v zajetí lásky něžné moci,
srdce milostnou píseň zpívají.
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Tempaire, spare, Holis, hanele m., Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)