Jo, dobrý. Zejména - "Ukázat křídla, která
všichni máme" je skutečně velmi dobrá myšlenka.
Jen bych se snažil vyhýbat opakování stejných slov nebo sloves, a to zvlášť když jde o krátkou práci. V této máš např. 2x "zas", a to ještě na konci řádku!, a 2 tvary slovesa křičet. Na konci bych ho nechal.
23.11.2005 17:22:00 | MATT
Vždy po každé prohře a zklamání, kdy hořem a nepřízní jsme deptáni. Vždy znovu se odrážime ode dna a svá křídla zmuchlaná, rozprostíráme nad náma...
16.09.2005 14:08:00 | Krtica