Noci bez tebe
Noci bez tebe
V osamocené šedi čtyř studených stěn,
k plyšovému medvídku se tulím,
jedinečná vůně tvých vlasů,
pomalu mizí z polštářových vláken,
do chřtánu televizní bedny bezcílně čumím…
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: spare, grohy, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)