Každý to nese jinak
Anotace: Ač se to nezdá, toto je pozitivní báseň!
Nejprv celý zrudnul
...to jak mu nelítostný vítr
bičoval tváře
Z přibývající tmy upad
do takové deprese,
až mu z toho
vypadaly vlasy
Cítil se tím tak
znechucen,
že odešel a vrátí
se nejdřív za rok
...Podzim
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Natálie T., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)