chaos
Anotace: ... zas jedna šuplíkoidní ... hračičková ...
Sbírka:
všem mým láskám
.
.
Moře slov
a slova moří
co na obzoru hoří
(a zůstane jen kov)
Pouta poutaj´ sny
my spontánní
jsme spoutaní
(a utíkaj´ nám dny)
Utajené taje
co mezi námi leží
(uhodneš jen stěží
pro koho čas hraje)
Zoufale troufalá
s muzikou do noci
(není ti pomoci
troufalko zoufalá)
Koneckonců
já utíkám jen sobě
od ostatních k tobě
(už odzvonilo honcům...)
.
.
Přečteno 536x
Tipy 46
Poslední tipující: V.N.Losinský, Douša, STIMPRE, pejrak, Agniezka, sophia92, hermiona_black, střelkyně1, abcabcabc, 0-0, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)