Stáří
Anotace: Všichni budeme takový...Choveme se mládi co to jen jde...
Bojím se, že zestárnu,
budu každému na obtíž.
Nebudu chtít vidět pravdu,
že jsem stařec a nic víc.
Ruce klepajíce se stále víc -
lituji se, bojím, vzít a upustit.
Střepy štěstí jsou navždy ztraceny.
Co jsem nestihl, už nestihnu…
Ani pes neštěkne až zahynu !
Jsem starý, vetchý stařeček.
Na život vrhám špatný stín.
Pro někoho kmet a jinak blbeček,
každému pro smích. Já to vím !
Kde jsou ty časy kdy já stále vesel,
úsměv na rtech byla rutina.
Dnes jako starý osel,
zoufám a brečím si do klína…..
Piettro
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)