V sukni
Anotace: Chtělo by to lepší název, návrhy vítány!!§
Byl sem v tom zase,
v tom smíchovi!
Roztahoval rozšklebení,
svýral a povoloval opratě.
Holkám se zdálo to
jako omámení
a já se nemoh
dostat ke svý lodi
ani k ohni.
Svalilo se to jako
hora
Skříplo tě to v tětivě
a nemohli jsme se
ani vybrečet
poplácat ramena
pokrčit zuby
setnout se u baru
ani
vyhrnout sukni tý slečně.
Né, to nešlo
Co když jsme schválně
jen na pochybách
a rostem?...!
Komentáře (2)
Komentujících (2)