výtah
Víš žití zdviž
prej se mnou padá dolu
k pitevním stolům.
Hledal jsem knoflík
k mrakům
a zjistil že tam není
tak padám do přízemí
Zvoním na zvonek domovníka
kterej mou ženu
právě svlíká
modlím se v kleče
vstoje,v bobku
a marně mačkám stopku
ten výtah se řítí,řítí
říkám si je to v řiti...
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Myrja, atty, NikitaNikaT., monterka, Mario de Janiero
Komentáře (3)
Komentujících (3)