Bez podpisu...
Anotace: Anonymním perem psáno.
Napsala jsem skromný text,
napsala jsem povídku.
Dopsat mi ji nech,
slovíčko, po slovíčku.
Poslední slovíčko na řádku,
poslední věta v odstavci.
Zalepíme obálku,
Nalepíme známku...
Bez podpisu pošleme,
na dopis zapomeneme,
odpovědi nedostaneme.
Psali jsme bez podpisu.
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Duhová
Komentáře (0)