Anotace: ...
Ta snadnost by byla jistě krásná a opravdu lehoučká... ale nende to. Život je takový jaký je, jaký si ho děláme... ST! za myšlenku a nápad. Je to dobré.
28.11.2008 20:20:00 | NikitaNikaT.
Někdy se to stává každému,raděj nic příliš netaj.
Sdělené potíže-lehčeji u srdce
28.11.2008 16:34:00 | s.e.n