zlámaná hůl
Anotace: když láska zlomí...
Au to bolí
dostala jsem
ránu holí....
Padám do pekel
svých vlastních hříchů
Sama sobě obětí,
sama sobě k smíchu
Prosím,klečím
v zoufalosti ječím,
dostala jsem po hlavě,
prý jsem žila nemravně,
Do prázdna natahuji ručičky,
kolem sebe jiskřičky
Boule a modřiny,
kdo je černý petr,
kdo je nevinný?
Šrámy na duši,
sotva bolest utiší...
Mrzákem svého svědomí
srdce navždycky ochromí
Au to bolí,
když láska Tě zlomí...
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Pevya, KLARISA, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)