jsi zase můj přítel...
Anotace: praní s předepírkou:-))))))))
Obleču se do mlhy
s bílou holí
slunce dohoním,
v mléčném údolí
tvé lhaní
už mě nezlomí
Obuji si z rosy střevíčky,
zamknu vzpomínky
a slzy z podvíčky
nafouknou mraky
jako balíčky....
Hážu špinavé prádlo do pračky,
je odpuštěno
Přečteno 345x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, WhiteSkull, Kapka, kikis, Holis, Bíša, Myrja, WAYWARD
Komentáře (0)