Šok
Anotace: Možná ten pocit znáte, zrychlenej tep, vír myšlenek...
Stovky slov víří hlavou
vrážeje do sebe šepotaj
hierarchií chaosu
Pohřbené i čerstvé
nahodile brouzdaj
nad spánky
Ten neklid,
roztržitost
ubíjí
Štěstí, bezmoc
v kakofonické mixáži
na zastávkách, v běhu
Koncentrací mizí
substituce klidem
jen tlukot zvolní časem
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Elča
Komentáře (1)
Komentujících (1)