Díky
Anotace: -konečně text pro naši kapelu, hm, ehm nic moc, ale to se zlepší... snad
Díky za čas
Který si mi přisoudil
Díky za život
Který jsi mi dal
/Jen polovičatý
Díky za to
Že ke mně přicházíš
Díky za všechno ostatní
Díky
Díky
Za vyznání
Na papíře
Díky
Za vyzvání k tanci
Díky za rozhovory
Po telefonu
Usměvavé
Díky za hodinu
Ve stínu láhví
Díky za to
Že ke mně přicházíš
Díky za tvé ruce
V mých
Díky za všechno ostatní
Díky
Díky za modré nebe
Na kterém paseme
Beránka bez náhubku
Díky za tvé stíny
Když prší
Díky
Jsem připravená děkovat
Tak...
Ti Děkuju
Přečteno 358x
Tipy 24
Poslední tipující: Vlk v rouše, Lukáš Rymeš, Martas1985, jitro, lennerka, lavec, Barunka=o), Bíša, Myrja, angelicek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)