s rukama za hlavou...
Anotace: a nohama na stole...
usrkávám
horký punč vášní
a povídám si
mimosmyslově
s ohnivou ženštinou
za žáruvzdornou stěnou...
nepostřehnutelně
ubíhají vteřiny,dny,roky
v oku srdce
odráží se magicky
nedotčeny
vlnící plamenné křivky
spanilé komtesy
nedostižné...
pouhou touhou
po Ní
duševní území
podivnou slastí
popálené...
navždycky...
Přečteno 319x
Tipy 39
Poslední tipující: zvířenka, pejrak, Belmon, Simísek, Myrja, labuť, Churry, Sandra_T, hanele m., střelkyně1, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)