znamení
Každý v sobě hnis svůj nosí,
cestou jdem nazí a bosí.
Vyčistit ránu čistou láskou
zalepit bolest hlubokou láskou,
cestou jdem oděni v špíně
a pravdu pravdoucí
v konejšivé hlíně,...
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)