Bod tání
Jihnu
nad kouskem krásy
na dně světla:
připomíná mi to
moji matku
vrásčitou
jako zřasená
stará desetikoruna
To červotoči
mě naučili Ovčáci čtveráci
a úsměv jsem opsal
z kaluží...
Bádám nad stolem -
z
kmínů jsou malé galéry
plující v rýhách
tam a zase zpět
Na ráhnech
jim plandají
oběšená slunce
a jsou krásná
jako první dešťovky
po dlouhé zimě
**
Přečteno 332x
Tipy 28
Poslední tipující: STIMPRE, Triffid Kolbe, HarryHH, JardaCH, Agniezka, oakbark, Bíša, Myrja, WAYWARD, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)