Marně

Marně

Anotace: a přece...

Že jsem se dal na chlast?Ne!
Jen pro ty chvíle nešťastné
sedám s vínem do rohu
v beznaději,bez bohů
a s najivitou marných přání
jež nespasí mne,nezachrání
tvořím z dehtu šedé mraky
a v rohu čekám na zázraky
Autor Veseldík, 28.11.2008
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka, V e r u n k a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí