Rána jsou krásná i za špatného počasí.Protože vždy je ještě naděje na večer.
Večer už má ráno za sebou,opustilo ho.Má jen sebe.
Báseň mně zaujala obsahem,líbí se mi.
04.12.2008 18:32:00 | s.e.n
I ja mam pocit ze jsem zivotu uz vse dala, zbyva jen znameni kdy vystoupit.
01.12.2008 12:17:00 | carodejka
Velmi zajímavý konec, hodně myšlenkový, pozastavila jsem se na tou zastávkou... zajímavé vyjádření.
28.11.2008 14:32:00 | NikitaNikaT.
Ráno bývá někdy nádherné, když se nemusí brzy vstávat a když člověk není moc unavený :-) Samo o sobě je super, ale to vstávání..to není pro mě :-D Jinak je to když má člověk volno a chce vstát brzy sám od sebe :-)
28.11.2008 14:18:00 | Chancer
V náručí hladiny řeky
si hrají na honěnou mlhavé vlásky
srdce se splašilo
nad chrámovou střechou na čtvrtém nádvoří,
od kterého mám klíč
vychází hvězda
jediná která svítí ve dne
pustila jsem jí ze svého zajetí
jen proto aby zahřála křídla z buku
a srdce z lípy
*************************
dneska byl překrásný vychod slunce
za báseň ST je kouzelná*
28.11.2008 14:15:00 | Noc17