vizionářská...
Anotace: nebo ďábelská?...
venku
mrazivý švihák
práská bičem
line se kantiléna
a na oknech
přibývají bizarní obrazce
ledových květů
cestou do lůna
jiných světů...
uvnitř
sálá divoká Carmen
lechtá po těle
letmým dotykem
bosou nohou
v perlivé koupeli
zvonivého smíchu
horských rolniček
a
já se smýkám
po podlaze
z týkového dřeva
nahý vařím
tancem šílenství
svatého Víta
v opojení chilli
a čekám
na chvíli
až se ztratíme
spolu ve stínech
Šangri-La...
a svět ať se klidně točí dál...
Přečteno 319x
Tipy 30
Poslední tipující: pejrak, páááááááá, Myrja, WAYWARD, Jin, labuť, Dota Slunská, Churry, Kristine Clary-Aldringen, hanele m., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)