Anotace: ...pro mě nepříliš typická, ale chtěla sem napsat o lidičkách co potkávám, alespoň o některých, je zajímavé rozhlédnou se kolem sebe,...
Zdravím tě..,
napsala jsi mi vážně pěknej komentář k jedné mé básničce a tak jsem si řekl, že bych ti taky mohl nějakou okomentovat a zrovna tahle básnička se mi zamlouvala moc. Jediné, které jsem se zalekl (obsahově, ne stylisticky) byla Žít ze smrti. Opatrně na silná slova v poezii. Každopádně jinak máš zajímavý, osobitý styl.
20.10.2005 21:39:00 | Memories
Jsou to krásné okamžiky, kdy se člověk taky jednou rozhlídne kolem sebe vidí náš "SVĚT".
29.09.2005 20:15:00 | Hradečák
ahoj melfí , moc krásná básnička ,jsi hodně všímavá a to je super !! :)
25.09.2005 10:30:00 |
Ahoj Mel. Mám dotaz.Mohl by sem dostat kontakt na tebe.
Mám pár otázek.Čauky Hair.
16.09.2005 20:44:00 | HAIR
Tak to je vážně dobrý:) moc se mi to líbí..kolikrát všichni jen chodí kolem a nevšímají si ničeho a tohle je dosti výstižné..
16.09.2005 19:15:00 | makretka