Pelikán
Pelikán
Do ticha se vlévají odlesky hříchů,
odmítáš se zraňovat pocity viny,
tvé TEĎ se snaží vytěsnit vzpomínky,
protože jsi zatoužila BÝT,
spojena s věčností co zůstala,
některé vzpomínky jsou neodbytné,
na tělesnou lásku,
musíš je ztratit abys ji mohla mít,
ještě krásnější,
jako se ztrácí v noci Slunce,
jako se ztrácí ve dne Měsíc,
jako pelikán co už nemá co dát,
až vyrve ze sebe poslední kus a umře,
odejde mezi lásky,
pro které svou lásku rozdala.
Přečteno 322x
Tipy 18
Poslední tipující: brooklyn, Verena, sophia92, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, WAYWARD, labuť, Kubino 2, Mbonita, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)