Čemu se podobáš
Čemu se podobáš ?
větru bez hlasu...
pouštním zátokám
ozvěnám z kanafasu..
Sčítáš škody po včerejší vánici
třesku v souboji nerovném
ale vždyť žádné nejsou
to jen představy Tvé
Krabičko zrozená z postojů,
jež uzavíráš v sobě
jak v nedobytné nádobě
lehce otevři se..
Snění a zase jen snění
život je tady taky
život ,jež není
vězením pro tuláky
Přečteno 532x
Tipy 7
Poslední tipující: Rytíř bláznovství, Bíša, SantanderEntré, V e r u n k a, Kubino 2
Komentáře (1)
Komentujících (1)