barak obama2
Kdyby z hrobů vstali k ránu
kluci z Ku Klux Klanu
koukali by jako tele
že je černej v čele
Fakt of kurva
celý státy
zlatý šedesátý
Za co jsme to
v bílých kápích
vlastně bojovaly?
když se to teď na nás valí
Fakt of rap
i jejich styly
my jsme chtěly zůstat bílý
Bílý jako v mlejně mouka
Alenko stůj auto houká
a v tom autě bílý lidi
bacha na ně krajem slídí
v hlavách rumy
v prackách gumy
co prej černou barvu tlumí..
Fakt of kurva
celý státy
zlatý šedesátý
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, atty, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)