Záliv duh..
Anotace: .. na Měsíci.. (večerníček)
- Co poutá tě k ´nic´ na Měsíci?
ptá se mě Luna pobledlá
s pískem v kapsách, na rtech, ve kštici
- snad ne snít touha posedlá?
v Sinus Iridum duhu hledám
první z bláznů i poslední
jen šedou drť ve dlaních zvedám
(neřeším, zda jsem kompletní)
věřím, že najdu svoji duhu
sním o ní, má nade mnou moc
jedna jediná svého druhu
je duha k Tobě.. dobrou noc
Přečteno 463x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Adie.80, BARBYE, snupicek, carodejka, lavec, Květka Š., Tygropes, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)