Na chodníku
Anotace: ani ne tak o Zimě, jako o životě... prostě takový smutný den
Poslední listy
tančí tango
o ulpívající život.
na chodníku.
V zajetí prázdna
život už je nečeká.
Jen chladná náruč zimy
a čas spánku,
nakonec jen prach.
Teskně, tak teskně
zpívají píseň o jaru
a tančí v objetí
nemilosrdného Větrupána.
Jak skučí!
Na šedé prázdnotě
asfaltu – se ztrácí.
Boj předem prohraný,
ale ještě to neví.
Bezcenná naděje
svírá jim hrdlo,
píseň o jaru umlká.
Poslední záklon
nezdolného tanga.
Obecenstvo netleská,
jen bílá ruka
přišla konejšit ke spánku.
Spi a zemři, přišel konec…
Přečteno 430x
Tipy 15
Poslední tipující: Nút, Agniezka, Albertinka, Holis, Bíša, Mbonita, WAYWARD, NikitaNikaT., enigman, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (4)