Amore
Anotace: pro naši kaktusovou limonádu
Laxní pohyby
Opilé něhy
Zoufalé kdyby
Na srdci stehy
Zabořeni po pás
Do nereálné reality
Unikáme zas
Ze své suverenity
Lochtání náhody
Na prstech osudu
Na srdci záplaty
Snášet už nebudu
Pryč..
Kamsi do dolů v Africe..
Místo pro opravdové ztracence..
Líbivé chvíle s černochy v kleci..
………………to jsme chtěli přeci
„Nemáš dve pence?“
„Dám si vína deci!“
„Zapijem ten náš osud!“
„To jsou zas kecy!“
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Tygropes, Jahodová kopretina, Myrja, NikitaNikaT., Isobel, hanele m., enigman, WAYWARD, 6thSun
Komentáře (4)
Komentujících (3)