Idylická představa
Idylická představa
„V nemoci i ve zdraví“,
dodává se k tomu.
„V bohatství i chudobě“,
přísahali pánu Bohu.
„V dobrém i zlém“,
jak jinak přeci?
„Dokud nás smrt nerozdělí“,
budou jak vítr lehcí.
„Ano“,
řekla jedna paní.
„Ano“,
řekl muž vedle ní.
Nevěsta celá v bílém,
jako biblická postava.
Ženich jak růže květ –
idylcká představa.
Po společném soužití,
v idylické představě.
„Tys mi lhala!“
„Tys mi lhal!“
„Já měl pravdu!“
„Já ji měla!“
„Proč jsi si mě vzala!?“
„Proč jsi si mě vzal!?“
*
V nemoci i ve zdraví,
v bohatství i chudobě.
V dobrém i zlém,
dokud nás smrt nerozdělí.
Idylická představa,
společného soužití.
Cha cha,
cho cho,
che che.
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Bíša
Komentáře (0)