Moudře sametová
Zapomenutá
zavátá
neviděná
průhledná
bez…
ale není směšné
vzlykat ?
stále znova
znova
znova
hudba staronová,
co se nenosí
boty od rosy
znova
znova
znova
proč,
a za co pykat ?
dávno známé říkat
znova
prázdné citu
podnosy
výčitek nánosy
ostří bez kosy
znova…?!
NE !
to se nestane…
příští znova
budu tiše moudře sametová
Přečteno 260x
Tipy 33
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, WhiteSkull, Pája Black, Dračičák, Dao de, WAYWARD, shakespeares, akneliam, Štěpina G, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)