Myšlenkové a hodně pocitové dílko... snad život sám napsal tyto řádky. ST! za obsah.
30.11.2008 11:14:00 | NikitaNikaT.
Špáďo - narušilo a pozměnilo, ale k lepšímu!!
To musí přijít zásah zvenčí, aby se mi to srovnalo
v hlavě, snad se nemusím stydět, máš pravdu! J
30.11.2008 00:07:00 | Jaromila
Je to perfektní, ale prohodil bych druhou sloku se třetí, rýmy jsou moc vzdálené, a přestože se Ti povedly, zaniká jejich krása (někdo si jich možná ani nevšimne). Smysl posloupnosti (myšlenek) jednotlivých slok by to snad příliš nenarušilo ani nepozměnilo...
29.11.2008 20:37:00 | Špáďa