...doprdele,poprvé jsem opravdu nasrán,že nejsou supersuper tipy,to znám ze života,kde je ten hajzl,v Norsku (pokud ještě žije,bohém zasraný)...
omlouvám se,že jsem nepoužil >píííp<.
Přidám poklomu,úklonu,poděkování,***,1 a ještě pousmání :-) ,dík.
05.12.2008 01:02:00 | WAYWARD
...šup.. a už jsi v oblíbených. Nejen myšlenka samotná, ale i báseň jsou skvělé.
29.11.2008 12:37:00 | Mario de Janiero