..naše drsná realita...no nic..jdu se zatoulat do kraje snů a splněných slibů :o))
29.11.2008 17:09:00 | Anoixi
pozdní příchody..samé odchody..chybí dohody..množí se nehody..zastavit se..nadechnout..vpustit smíření do srdce..a nepustit..jak by tady bylo krásně..
29.11.2008 09:36:00 | páááááááá