Mozek proti osrdí
Vyhledávám nová přání
co se skrývaj za hmotou
z čista jasna z nenadání
cítím kolem prázdnotu.
Cítím marnost svého boje
nekonečnost v ztracenu
život bloudí v skrytu kóje
kde svou sílu naženu?
Stále bloudím, hledám svit
v kobce temné plné tmy
plynou těžce všední dny
a na to krásné nemám kdy.
Nerozum se v mysl vkrádá
těžknou moje myšlenky
duše má se s mozkem hádá
slova jsou jak hádanky.
Nedokážu rozpoznat je
sleduji je pozorně
všechny znaky jsou tak matné
chci to vidět názorně.
Svět se mění velmi rychle
má mysl chce kráčet s tím
jenže svět však kuje pikle
jak mně protnout osrdí.
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Tacca, Myrja
Komentáře (1)
Komentujících (1)